FB pixel ...
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Γυναικεία σκουλαρίκια με Σμαράγδι και Διαμάντια Μπριγιάν Κ18

Γυναικεία σκουλαρίκια με Σμαράγδι και Διαμάντια Μπριγιάν Κ18

Γυναικεία σκουλαρίκια από λευκόχρυσο 18 Καρατίων με Σμαράγδι και Διαμάντια σε λουστρέ φινίρισμα. Τα σκουλαρίκια ροζέτα φέρουν στο κέντρο τους ένα Σμαράγδι 0.75 cts σε σχήμα οβάλ με πολύπλευρη κοπή και περιστοιχίζονται από Διαμάντια 0.10 cts σε κοπή brilliant με υψηλό δείκτη διαύγειας και χρώματος. Ένα υπέροχο δώρο για την αγαπημένη σας! Αν επιθυμείτε, μπορείτε να τα συνδυάσετε με κολιέ ή δαχτυλίδι από τη συλλογή μας με brilliant για μια καθηλωτική εμφάνιση!

978

Διαθεσιμότητα: 1 σε απόθεμα

Γυναικεία σκουλαρίκια από λευκόχρυσο 18 Καρατίων με Σμαράγδι και Διαμάντια σε λουστρέ φινίρισμα. Τα σκουλαρίκια ροζέτα φέρουν στο κέντρο τους ένα oval faceted Σμαράγδι 0.75 cts και περιστοιχίζονται από Διαμάντια 0.10 cts σε κοπή round brilliant με υψηλό δείκτη διαύγειας και χρώματος. Το σμαράγδι ως ο μοναδικός πολύτιμος λίθος στη φύση με το εντυπωσιακό πράσινο χρώμα συμβολίζει τη χαρά, την πνευματική ανανέωση και την πίστη. Παράλληλα, στην αρχαία Ελλάδα και την Αίγυπτο θεωρούσαν ότι η κάτοχος του θα συνοδεύεται από καλοτυχία και ευδαιμονία σε όλους τους τομείς της ζωής της.

Τα σμαραγδένια σκουλαρίκια αποτελούν ένα ξεχωριστό δώρο αν η αγαπημένη σας σύντροφος, φίλη, αδελφή, συνάδελφος, μητέρα έχει γεννηθεί τον Μάιο, καθώς το Σμαράγδι είναι η γενέθλια πέτρα αυτού του μήνα. Το βαθύ πράσινο χρώμα τους αντικατοπτρίζει την ομορφιά της Άνοιξης και προσδίδει μεγαλοπρέπεια και κομψότητα σε κάθε εμφάνιση! Και μην ξεχνάτε ότι το σμαράγδι είναι ο πολύτιμος λίθος για την 20η και 35η επέτειο γάμου. Χαρίστε, λοιπόν, αυτό το υπέροχο κόσμημα στην αγαπημένη σας σύντροφο, για να της εκφράσετε την πίστη και την ευγνωμοσύνη σας για όλα αυτά τα χρόνια. Μπορείτε να το συνδυάσετε με υπέροχα βραχιόλια και δαχτυλίδια από τη συλλογή μας.

Βάρος 2,09 σολ
Φινίρισμα

Λουστρέ

Χρώμα Πέτρας

Λευκό

Χρώμα Μετάλλου

Λευκό

Μέταλλο

Λευκόχρυσος

Φύλο

Γυναίκα

Εγγύηση

Certificate of Gemologist

Πέτρα

Διαμάντι, Σμαράγδι

Καράτια

18

Shape

Oval, Round

Weight

0.10 cts, 0.75 cts

Diamond clarity grade

Vs1-Vs2

Diamond color grade

G-H

Cut style

Brilliant, Faceted

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Γυναικεία σκουλαρίκια με Σμαράγδι και Διαμάντια Μπριγιάν Κ18”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *